Moda

2018 Sokak Modası Trendleri

80’li yılların esintisi görülen 2018 sokak modası trendleri  arasında kovboy çizmeleri, puantiye, hasır aksesuarlar ve midi kalem etekler sayesinde renkler ve desenlerde kombinlerimizde yer alacak.

Kovboy Botları İle Geçmişe Yolculuk

Western tarzı botlar, birkaç aydır trend haline gelirken, 2018 sokak modası trendi içerisinde yerini alacağa benziyor. 70’li yıllarda moda olan yılan deseni botlar, 80’li yılların kovboy botları ile birleşerek, eteklerin altında şıklık katarak,  feminen bir stil oluşturabiliriz.

Mor Rengin Hakimiyeti

2018 için Pantone yılın rengi olarak tanımlanan mor, her alana hakim olarak; farklı tonları ile  farklı renklerle  güzel kombinler oluşturabilir.

Marka ve Logolarla Şıklık

Mor rengin hakimiyeti gibi, markalarda adlarını ve logolarını gizlemeden, büyük ve gösterişli sunumlar hazırlıyor. Çantaları, tişörtlerdeki motifler gibi, süsleyecek olan logo ve markalar daha gösterişli olacaklar.

Gösterişli ve Değişik Kesimli Trençkotlar

2018 yılında ilkbahar sezonunda kullanılacak olan trençkotlar, gösterişli ve farklı çarpıcı, değişik kesimlerle kombinlerimizi tamamlayacaklar. Klasik trençkotlar yerine de desenli trençkotlar ile yeni bir trend oluşturulabilir.

okak Modası Trendleri

Hasır Aksesuarlar

2017 yazında hakim olan hasır şapka ve çantalar, 2018 yılı yazında da etkisini sürdürerek; rahat ama şık tasarımlar oluşturulmasına yardımcı olacaktır.

Puantiye İle Renkli Kıyafetler

2017 yılında hakim olan Gingham deseni, 2018 yılında yerini puantiyeye bırakıyor. Özellikle puantiye baskılarında da siyah ve beyaz renkler ile farklı bir hava esmeye devam edecek.

Midi Kalem Etekler İle Kadınsal Seçenekler

Kadınları daha kadınsı bir etki altına sokacak olan uzun hatlı kalem etekler, farklı kesim ve tasarımlarla dolaplarımızı süsleyecek.

Büyük ve Bol Pantolonlarla Rahatlık

Şıklık ile birlikte rahatlığı da sunan 2018 yılında, dar pantolonların yerini büyük ve bol paça pantolonlar alıyor.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu