Moda

2014 Beyaz Elbise Modelleri

Yazın iyiden iyiye kendini belli ettiği bu günlerde hafif bronz tenler ile mükemmel şık görsellik sağlayan beyaz elbiselerde vitrinlerde ve dolaplardaki yerlerini almış durumda. Genel olarak hafif ve ince kumaşlar eşliğinde rahatlık unsurunu ön plana çıkartarak tasarlanmış olan yazlık elbiselerde beyaz rengin hakim olduğu görülmekte.

Beyaz Elbise ve Kullanım Alanları

beyaz-elbise-modelleri

Beyaz rengin sadeliğine ve yaz mevsiminin iklimine uygun olarak tasarlanmış olan 2014 beyaz elbise modelleri sandalet ya da parmak arası terlikler ile, sahil ve plajlarda şık ve rahat kullanım sağlamakla birlikte, yine gece mekanlarında da kullanılabilmekte. Beyaz elbise ile bütünlendiğinde oldukça şık efekt yaratan mavi parlak taşlı ya da altın rengi aksesuarlara uygun yapıda dolgu topuk renkli ayakkabılar ile gece gezmelerinde kolayca göz kamaştırmak mümkün.

İnsan ruhuna iyi gelen açık renk tonları ve en belirgin hali ile beyaz giysiler, bireysel mutluluğa katkı sunmanın ötesinde özellikle sıcak havalar için en uygun giysi seçeneğini oluşturmakta. Son biri iki sezonun trendi parçalarından olan beyaz elbiseler ise yazın olduğu kadar kışında kullanılabilmekte.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Beyaz kıyafet giymekte hep zorlanmışımdır ama bu fikirler karşısında biraz da olsa tecrübe edindim. :))

  2. Beyaz rengin modası hiç geçmiyor. Geçmeyecek gibi de görünüyor beyaz saflığın sadeliğin de şıklığıdır . Aynı zamanda bir çok ünlünün de tercih ettiği bir renk .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu