Güzellik

2015 İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri

2015 İlkbahar Yaz Makyajı

Bu sezon özellikle yaz makyaj trendinde pek çok bayan doğal ve sade görünümleri tercih ediyor. Daha çok yaz makyajında öne çıkan tonlar açık ve pastel renkler olarak tercih edilmekte. Makyaj yaparken ten renginiz de büyük önem taşır. Herkese aynı makyaj yakışmayacağı için her ten rengine farklı makyaj uygulanması her bayanın kendine yakışan makyajı bilmesi son derece önemlidir. Sarışın bayanlar yüzlerini solgun gösterdiği için açık renk ruj tercih etmekten kaçınır ancak bu sezon özellikle de ilkbahar yaz aylarında açık renk ruj ve göz makyajı dikkat çekiyor.

İlkbahar Yaz Makyajı

Bu sezon özellikle bayanlar da şeftali tonlarında ve bronz tonlarda allık, nüde, gülkurusu ve pembe tonlarında ruj ile mavi, gümüş ve toprak tonlarında far kullanımı son derece ön plana çıkıyor. Bayanların ilkbahar makyajı oldukça sade modeller de karşımıza çıkarken gözaltı kapatıcısı özellikle daha aydınlık bir görünüm sunması bakımından bir hayli tercih ediliyor. Gözler de toprak tonları son derece tercih ediliyor. Kahverengi, gri, bej, siyah gibi renkler sıkça kullanılıyor. İlkbahar yaz makyajında dikkat çeken bir başka detay da bronz tonlar da ve şeftali tonlarında uygulanan allıklar ise oldukça trend ve doğal bir görünüm kazanmanızı sağlar.

Şeftali Tonlarında Yaz Makyajı

Bu sezon özellikle hem dudaklarda hem de allıkta şeftali tonları son derece dikkat çekiyor. Oldukça doğal bir görünüm sunması ve sade bir makyaj olması nedeniyle şeftali tonlarında 2015 ilkbahar yaz makyajı sezonunun iddialı görünümleri arasında yerini alıyor. Şeftali tonları genellikle sarı ve turuncu ile bronz renklerinin karışımı olarak tercih ediliyor. En çok kullanılan yaz makyajı rengi olarak bu renk özellikle buğday tenli bayanlara son derece yakışıyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu