Moda

2018 Yaz Trendlerinde Neler Var

 

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte 2018 yaz modası gündeme gelmeye başladı. Her sezon değişen kıyafet seçenekleri özellikle bayanların modaya ayak uydurmak için tercih edebilecekleri daha fazla seçeneğe ulaşmalarını sağlar. Yeni sezonda yoğun renk oyunlarına yer veriliyor. Bu nedenle özellikle dikkat çekici renklerin birlikte kullanılması ile çarpıcı kombinler hazırlanabilir.

Sokak modasında bisiklet şortlar bu sezonun en trend seçeneklerini oluşturuyor. Elbiselerde olduğu gibi aynı zamanda botlarda da kullanılmakta olan şeffaf uygulaması bu sezonda da devam ediyor. Farklı tarzları kullanmak isteyenler için etkileyici bir görüntü oluşmasını sağlıyor.

Daha şık görünmek isteyenler için özellikle parıltılı taş kullanımı yaygın olarak tercih ediliyor. Pul ve taşlar yeni sezonda da dikkat çeken detayları oluşturuyor. Özellikle 2018 modası için belirlenen detaylar hem ihtişamlı hem de etkileyici seçimler yapmanızı sağlayacak tarzları ortaya koyuyor.

İlkbahar döneminde en çok dikkat çeken seçeneklerden birisi de trençkot seçimi oluyor. Bedeni saran modeller bu sezonda yaygın olarak kullanılacak. Şık bir görünüme sahip olmak isteyen bayanlar tarafından uzun ve bedeni saran modeller farklı parçalar ile kombin yapılarak kullanılabilir.

Tüyler ve Püsküller

İlkbahar yaz sezonu için hazırlanmış olan yeni moda kıyafetlerde özellikle püsküller ve tüyler fazlaca kullanılacak. Elbiselerde, ayakkabılarda, çantalarda, aksesuarlarda ve dış giyimde yer verilen detaylardan biri de püsküllü seçimler oluyor. Daha şaşalı ve etkileyici bir görünüm oluşturmak amacı ile tercih ediliyor. Bu sayede dikkat çekici modeller oluşturulmaktadır.

En trend kıyafetleri kullanmak isteyenler ilkbahar yaz trendleri ile hem şık hem de rahat tercihler yapabilirler. Sokak modası veya şıklığı yakalamak isteyenler için değişen modeller bu sezonda da her alanda tarzınıza göre tercih yapmanızı sağlar.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu