Moda

2015 Bantlı Terlik Modelleri İle Rahatlığın Keyfi!

Moda konusunda 90’lı yılların esintileri zaman zaman hissedilmektedir. 90’lı yılların etkisi çantalara, ayakkabılara ve kıyafetlere yansımaktadır.2015 yazlık ayakkabı modası incelendiğinde bu tarzdan çeşitli görüntüler karşımıza çıkmaktadır. 90’lı yılların ünlü bantlı terliklermodası günümüzde de oldukça revaçtadır ve sıkça kullanılmaktadır.

Bantlı terlikler sade görüntüsü ile hemen her kıyafete uyum sağlamaktadır. Özellikle maskülen bir tarz benimseyen bayanlar için bu tarz terlikler olmazsa olmazdır. Bu terlikler birbirinden farklı renklerle üretilmekte ve yaza uygun modeller ile karşımıza çıkmaktadır.

Bantlı terlikler

Bantlı terlikler kalem etek ya da mini şort ile sıkça tercih edilmektedir. Gömlek tercih eden bayanların da kullandığı bu terlikler, günümüz modasına uygun bir şekilde dizayn edilerek kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Bantlı terlikler konusunda farklı modeller mevcuttur. Bu dönemde özellikle, bantların arasında mesafe olan ve ince bantlara sahip olan terlikler revaçtadır. Bunun yanı sıra ayağın üst kısmını kaplayan modeller de tercih edilmektedir.

Bantlı terlikler

Bantlı terlikler sokak modasında yaz dönemlerinin en fazla tercih edilen modelleri arasında yer almaktadır. Çeşitli taşlarla süslenen bu terlikler, göz alıcı modelleriyle de ilgi odağı olmaktadır. Hem rahatlık hem de şıklık arayanlar bu terlikleri tercih etmektedir.

Bantlı terlikler ile ilgili karar verirken ayak yapınızı ve kıyafetinizi göz önünde bulundurmalısınız. Doğru tercih yapmanız durumunda kombininizi rahat bir şekilde tamamlama imkanı bulacaksınız. Sizler de bu terlikleri tercih ederek sadeliğin şıklığını elde edebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu