Yaşam

300 TL’nin Altındaki En iyi Tablet Modelleri

Çocuğunuza karne hediyesi, size yol arkadaşı olabilen tablet modelleri, doğru seçim yapmazsanız bütçenizde ciddi bir delik açabilir. Ancak her ucuz tablet de, kaliteli tablet değildir. Hem fiyatı düşük hem de kaliteli tablet modelleri hayal mi? Değil, bu yazımızda fiyatı 300 TL’nin altında olan ve yine de üstün performans veren tablet modellerini inceledik. Uygun fiyata kaliteli bir cihaz sahibi olmanız o kadar da zor değil yani.

İlk tablet modelimiz, Asus MemoPad HD 7. İsminden de anlaşılabileceği gibi, 7 inç bir ekrana sahip. Ayrıca 1280 x 800 çözünürlük ve IPS desteği de mevcut. Donanım olarak Intel tabanlı bir tablet, 1.33-GHz üç çekirdekli Intel Atom Z3745 işlemci, 1GB RAM ve 16 GB dahili hafıza ile geliyor. Android yüklü cihaz, gayet üstün ve yeterli bir performansa sahip, 3D oyunları da kolaylıkla çalıştırıyor.

LG G Pad

İkinci tabletimiz ise LG G Pad 7. Bu tablet modeli de 7 inç bir ekrana sahip, ayrıca 1280 x 800 çözünürlük ve IPS desteği veriyor. Donanım olarak 1.2-GHz Qualcomm Snapdragon 400 çift çekirdekli işlemci ve 1GB RAM kullanıyor. Performansı Asus MemoPad ile hemen hemen aynı. Ancak pil ömrü ile kendisinden daha pahalı rakiplerine bile fark atıyor: Tablet tam 12 saat 48 dakika boyunca şarj edilmeden kullanılabiliyor. Özellikle uzun oyun maratonları için ideal.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu