Moda

2015 Bayan Trençkot Modası

Yaz mevsimini uğurlamaya hazırlandığımız şu günlerde göğü kaplayan bulutlar yağmurlarını boşaltıp gidiyorlar. Soğuk rüzgarların da esmeye başladığı sonbaharda hastalanmamak için kışlıkları, yağmurlukları saklandığı yerden çıkarmanın ya da yenileri almanın vakti geldi. Yeni bir bayan trençkot alacaksınız eğer 2015 modasına göre almanız sizin için daha iyi olur.

2015 Bayan Trençkot Modası
2015 Bayan Trençkot Modası

Bu yılın kış modasının hakin renkleri mavi ve tonlarıdır. Alacağınız trençkotunda bu renklere göre almanız gelecek yılda şık görünmenizi sağlar. Ayrıca koyu renkler güneş ışınlarını çekeceği için soğuk günlerde daha iyi ısınırsınız. Yağmurluğun biraz daha şık ve gelişmiş bir modeli olan trençkotlar sizi şık gösterecek en iyi dış giyim ürünlerindendir. Serin havalarda ve mevsim geçişlerinde giyeceğiniz trençkotlardan size en uygun modelini mağazalardan ve internet üzerinden bulabilirsiniz.

Bayan Trençkot Modelleri

Serin havalarda giyebileceğiniz rahat bir ürün olan trençkot modellerinden ince, kalın, uzun kollu, kısa kollu, uzun ve kısa boylulardan istediğinizi alabilirsiniz. Fermuarlı, düğmeli ve kemerli modelleri bulunan ve daha çok ceket modeline benzeyen bayan trençkot modelleri bu sayede daha ciddi ve şık bir görünüm oluşturuyor.

2015 Bayan Trençkot Modası
2015 Bayan Trençkot Modası

Trençkot giydiğiniz zaman iç kısmınıza ne giydiğiniz çok etkili olmuyor. Sizi baştan aşağıya kadar saran trençkot modelleri sizi daha şık gösterir. Su geçirmeyen modelleri ve kapüşonlu modelleri sayesinde yağmurda kolay kolay ıslanmayacağını trençkot modelleri sizi hastalanmaktan da kurtarır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu