Moda

Kloş Elbiselerde Yeni Sezon

Bayan modası kloş elbise modellerinin farklı renk tonlarıyla canlanmış durumdadır. Beden tipinize göre seçeceğiniz modeller ile oldukça şık bir görüntü yakalayacaksınız. Pileli kloş etekler elbise uyumunda göz alıcı bir tarz yaratır. Kloş elbise modellerini fiyonk ve değişik aksesuarlarla süsleyebilirsiniz. Bele kadar inen modellerle oldukça farklı görüneceksiniz.

Kloş Elbiselerde Yeni Sezon
Kloş Elbiselerde Yeni Sezon

Kloş elbise modellerinde bel kısmından sonra bollaşan modeller elbisenin havalı görünmesini sağlar. Genç kızlarımız mezuniyet balolarında rahatlıkla kloş elbise modellerini tercih edebilir. Pembe tonlar bu sezon oldukça modadır. Dantel ve tüllerle kloşu canlandırmanız da mümkündür. Kloşların günlük hayatta kullanımı spor ceketlerle tamamlanabilir. İlginç tarzı benimseyenlere özel birçok kesimi bulacaksınız.

Kloş Elbiseler
Kloş Elbiseler

Kloş elbise modellerinin kol ve omuzlarını dantel ve tüllerle canlandırarak farklı bir model deneyebilirsiniz. Dantel bu sezon sıklıkla elbiselere değişik tarz katmada kullanılmaya başlandı. Moda dünyasının özel çizgilerini kloş elbiselerin renkli modellerinde bulacaksınız. Kloş elbiselerde özellikle ilginç renk tonları yakalayabilirsiniz. Sivri topuklu ayakkabı modelleri elbiseye uyum sağlar. Gece kıyafetlerinde sıklıkla tercih edilen bir elbise çeşididir.

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu