Dekorasyon

Evlerde Ferahlık: Marin Stili

Evlerde Ferahlık: Marin Stili

Marin stili, denize ait unsurların dekorasyon ve modada kullanılmasıdır. Son derece ferah ortamlar oluşmasını sağlayan bu stil, günümüzde sıklıkla dekorasyonda kullanılmaktadır. Bu stil, özellikle küçük boyutlu odalarda son derece olumlu görüntüler sunmaktadır.

Marin stilinde mavi ve beyaz birbirinden ayrılmaz iki renktir. Bu stilde mavinin her tonu kullanılmaktadır. Bu stilde deniz kabuğu, dümen, çapa, halat gibi nesneler tema olarak tercih edilmektedir. Marin stili için kullanılan nesnelerde genellikle denizi çağrıştıran şekiller kullanılmaktadır.

Marin stilini kullanmak için illa deniz kenarında eviniz ya da yazlığınız olmasına gerek yoktur. Tabii ki yazlıklarda ya da deniz kenarındaki evlerde bu stil daha sık kullanılmaktadır ancak bu stili kullanmanız için denizi sevmeniz yeterlidir.

Marin stilinde aksesuarlar son derece önemlidir. Tablo, ayna, çerçeve gibi aksesuarlarda denize ait unsurları barındıran ürünler kullanılmalıdır. Bu stile sahip mekanlarda aydınlatma için beyaz fener kullanılmalıdır. Böylece mavi ile beyazın uyumu daha çarpıcı bir şekilde görünecektir.

Marin tarzı dekorasyon uygulayarak denizin iç açıcı etkisini evlerinize taşıyabilirsiniz. Daha ferah ve daha rahat mekanlar için marin stili uygulamanız önerilmektedir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu